⭐️⭐️⭐️⭐️ISCENE: 4 STJERNER TIL INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG

 In Anmeldelser

Så har scenekunstmediet iSCENE også stemplet ind med 4 stjerner til INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Anmelder Anne Liisberg rapporterer fra dagen efter premieren:

⭐️⭐️⭐️⭐️

Formen er kabaretens, og hvor er det glædeligt, at denne genre (…) atter bliver pudset af og nytænkt på scener som Riddersalen og nu Teatret ved Sorte Hest. (…) Olivier Antunes’ begavede arrangementer kalder dybde frem (…) Det spiller max og understreger Kamilla Wargo Breklings iscenesættelses evne til at give tid (…) Begavet bundet sammen (…) Maria Stenz er stilfærdigt intens med sin dybe autenticitet (…) Camilla Bendix’ sødme binder som en fin tråd generationerne sammen og får flot kant af hendes hæsblæsende hede-tour de force. Peter Oliver Hansen rører hjertet som ungt #metoo-offer og gakker siden ud med jazzhands og smæk på stemmen. En helstøbt gennemmusikalsk trio, der med små brikker stykker et liv sammen, der kunne være dit og mit, for følelserne er almengyldige og rammer rent. (…) Inden vi dør synger vi en sang formidler dette ukuelige livsmod og den dybe livsglæde gennem melankoli, smerte og tvivl på netop den måde, en god kabaret kan sætte eksistensen i relief på

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDEFrederiksborg Amts Avis 27.08.22