⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️FREDERIKSBORG AMTS AVIS: 5 STJERNER TIL INDEN VI DØR …

 In Anmeldelser

Frederiksborg Amts Avis har sendt 5 af de fineste stjerner efter kabareten INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG.

Anmelder Knud Cornelius har blandt andet hæftet sig ved publikums taktfaste klapsalver efter premieren:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det virkelig store bifald til slut fortæller, at kabareten rammer plet. (…) Bifaldet bagefter er voldsomt (…) På scenen indrammer Camilla Bendix og Peter Oliver Hansen med finfølelse teatrets mangeårige leder, Maria Stenz, som med ynde indgår i den mosaik-tagfat, der præsenteres. Og ved klaveret imponerer Olivier Antunes igen – han kan alt (…) Forestillingen giver appetit på mere, så forhåbentlig får teaterleder Maria Vinterberg ret i sin drøm om i fremtiden at gøre kabaret til en fast bestanddel af repertoiret

Søg

Pinterest AnmeldelseAnmeldelse