⭐️⭐️⭐️⭐️UNGT TEATERBLOD: 4 STJERNER TIL INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG

 In Anmeldelser

Ungt Teaterblod var blandt de anmeldere, der overværede premieren på INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Anmelder og redaktør Christian Skovgaard Hansen har kvitteret med 4 flotte bloddråber (som vi konverterer til stjerner):

⭐️⭐️⭐️⭐️

Man fornemmer, at fortællingerne har et vist personligt præg, så der faktisk er noget rigtigt på hjerte og noget på spil i fortællingerne. (…) Kamilla Wargo Breklings iscenesættelse balancerer fint mellem de forskellige fortællinger (…) Fortællingerne leveres enkelt og distinkt (…) De musikalske valg bistår glimrende denne oplevelse, (…) Alt i alt er Inden vi dør synger vi en sang en klog, varm og ærlig fortælling om livets gang – en fortælling som er tilsat en række passende musikstykker, som elegant passer til fortællingens og dermed livets nedslag. Der er mange måder, som livet kan leves på – og man ved, at det vil få ende på et tidspunkt. Men forestillingen minder os også om, at livet er ikke det værste, vi har!

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

anmeldelserPinterest Anmeldelse