⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️MORTEN BUCKHØJ: 5 STJERNER TIL INDEN VI DØR …

 In Anmeldelser

Hurra for 5 af de funklende stjerner til INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Det er anmelder Morten Buckhøj, som på sin blog mortenbuckhoj.dk bl.a. skriver:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Livfuld, charmerende og hjertevarm kabaret om levede liv (…) Det personlige nærvær i fortællingerne, der hele tiden blot er fragmentariske og slet ikke udleverende, er forestillingens store styrke, for man mærker at det betyder noget. At der er hjerteblod involveret. (…) Charmerende glimt i øjet og elegant twistede stemningsskift i Kamilla Wargo Breklings nænsomme og afdæmpede instruktion. (…) Olivier Antunes ekvilibristiske soli, Maria Stenz’ skrøbelige, men livskraftige styrke, Camilla Bendix’ og Peter Oliver Hansens aldrig svigtende nærvær og sympatiske energier bidrager til at “Inden vi dør synger vi en sang” bliver en fin lille cabaret-aften, som varmt kan anbefales”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

Pinterest anmeldelseanmeldelser