⭐️⭐️⭐️⭐️ SCENEBLOG: 4 STJERNER TIL INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG

 In Anmeldelser

Anmeldelse nummer to af INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG har set dagens lys. Denne gang er det Sceneblog, der sørme også sender 4 flotte stjerne efter kabareten.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Casper Koeller skriver bl.a.:

Sorte Hests kabaret INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG er en charmerende, gennemmusikalsk blanding af sange og personlige fortællinger. En kabaret der rummer lige dele vemod og tristesse, men også en kabaret der lader sit publikum trille hjem, varm om hjertet og med et smil på læben. (…) Ud over den velspillende pianist Olivier Antunes, der også står for kabaretens smukke musikalske arrangementer, møder vi Camilla Bendix og Peter Oliver Hansen, samt ingen mindre end La Grande Dame, den fabuløse Maria Stenz, der med sine 82 års livserfaring stråler om kap med stjernerne over Vesterbrogade. Tilsammen et gedigent og smukt hold af kunstnere der har noget på sinde (…)”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

Tegning af Claus SeidelPinterest anmeldelse