⭐️⭐️⭐️⭐️ KULTURKUPEEN: 4 STJERNER TIL INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG

 In Anmeldelser

Så er den første anmeldelse af INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG tikket ind, og det er Kulturkupeen, der drysser 4 flotte stjerne ud over vores kabaret:

⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Ulla Strømberg skriver b.la.:

Det er hverken er rigtig kabaret eller benhård bekendelsesteater, som instruktør Kamilla Wargo Brekling har skruet sammen med de tre skuespillere og musikeren Olivier Antunes. Det er noget midt imellem, som fastholdes af den virtuose pianist. Med masser af korte musikalske citater og små statements fra barndom og voksenliv fortæller Maria Stenz, Camilla Bendix og Peter Oliver Hansen korte, ofte komiske brudstykker fra deres liv. (…) Brekling kan denne semi-bekendelsesgenre, og aftenen bliver på alle måder hyggelig på trods af emnet. (…) Det er dejligt at den gamle kabaret-genre er ved at vende tilbage. Riddersalen prøvede kræfter for nogle måneder siden i meget sofistikeret stil, hvor teksten delvist forsvandt. Her er det anderledes. De små strofer, der er, synes meget velvalgte, og når PHs linjer siges, er der ikke et øje tørt

Tegner Claus Seidel har fanget de medvirkende med sin streg.

LÆS HELE ANMELDELSEN OG SE FLERE TEGNINGER HER

Søg

INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Fra v: Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen, Olivier Antunes. Foto: Robin SkjoldborgPINTEREST