FOROMTALE AF VORES KABARET PÅ BYPORTALEN DIT-VESTERBRO.DK

 In For-omtaler

Det kommer til at emme af levet liv uden omsvøb, når tre gennemmusikalske skuespillere og en virtuos pianist fra 25. august 2022 står klar på Teatret ved Sorte Hest i deres egen nyskabte kabaret (…) Det er ottende gang, at skuespillerne Camilla Bendix og Peter Oliver Hansen spiller sammen i en forestilling, og med INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG realiserer de en fælles drøm om at skabe en dybt personlig, stærkt humoristisk og gennemmusikalsk kabaret om de granatchok, man modtager på sin vej igennem livet. Siden de var børn har de været fans af vores alle sammens Maria Stenz, og nu har de simpelthen lokket hende ud af kolonihavehuset, så de sammen kan indtage nyt land – før det hele er for sent”

Søg

Niels Ellegaard. Foto: Robin Skjoldborg