NYHEDSBREV – JUNI 2022: GODNATHISTORIER OG LOPPEMARKED

 In Nyhedsbreve

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET

♫•**🦓•.¸¸🕮♫•*🦓*•♫¸¸.•🖤*¨*•🕮♫♪**

 

Ikke mere milde maj. Vi er for længst videre til jublende juni, hvor vores nyhedsredaktion har været fremme i hesteskoene med en udsending om det nyeste nye fra Vesterbrogade 150:

For tredje forår i træk inviterer Teatret ved Sorte Hest vores nabolag og andet godtfolk på gratis scenekunst under den åbne himmel.

Det hele begyndte under coronakrisen. Når vi ikke kunne lukke publikum ind i teatret, måtte vi jo rykke teatret ud til publikum, og på bare to år har GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET udviklet sig til et tilløbsstykke af en tradition på Hesten.

Konceptet er enkelt: 7. – 10. juni + 14 .- 17.  juni 2022 opstiller vi 50 stole til publikum på vores p-plads ved Platanvej 31. Når tusmørket sænker sig, slår vi portene op til vores lille teaterkontor, og hokuspokus skaber vi en magisk intimscene med kulørte lamper.

Her vil skiftende scenekunstnere optræde i ca. 30 min. med en godnathistorie eller et par godnatsange i den lyse aften. Programmet er en skøn kurateret blanding af teatertekster og skønlitteratur, poetiske og musikalske indslag m.v.

Der er helt fri entré, og publikum sidder udenfor i den friske (københavnske) luft. Vi uddeler varme plaider til de forfrosne og vandtætte paraplyer i tilfælde af regn, og undervejs byder vi på kaffe eller te og små chokolader til søde tænder.

Starten går for det meste kl. 21.30, men 8. og 9. juni begynder løjerne allerede kl. 21.00. Man skal ikke bestille plads, så man møder bare op (gerne i god tid) – og hvis man ikke når at få en stol, er man mere end velkommen til at indtage en ståplads.

Vi glæder os som ti vilde heste til at byde lokale hundeluftere og aftentursgængere og andre interesserede velkommen til mere god godnatstemning i vores hjørne af Vesterbro og Frederiksberg!

 

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

Søg

INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Camilla Bendix. Foto: Robin SkjoldborgCPH-STAGE