⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ KULTURTID: 5 STJERNER TIL SHIRLEY VALENTINE

 In Anmeldelser

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kulturtid melder sig i koret og sender 5 af de fineste stjerner efter Hestens aktuelle gæstespil SHIRLEY VALENTINE. Også her er der stor ros til skuespiller Vivienne McKee, som er alene på scenen:

Vivienne McKee har et energiniveau, der vil gøre enhver duracelkanin misundelig. Ikke alene kører hun sin skøre julecabaret i Tivoli hvert år. Hun får også tid til at påtage sig et mere smalt kunstnerisk projekt som monologen om Shirley Valentine. Hun ser vidunderlig ud (…) Hun favner figuren fantastisk, og hun indfanger både desperation og håb i Shirleys personlighed med en ubetalelig komisk timing. Forestillingen spilles på engelsk, og Vivienne McKee har til lejligheden tillagt sig en helt fantastisk ”liverpudlian” accent

 

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

 

KØB BILLETTER TIL SHIRLEY VALENTINE HER

Søg

Foto: Maj ManczakPinterest