⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ MORTEN BUCKHØJ: 5 STJERNER TIL SHIRLEY VALENTINE

 In Anmeldelser

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Morten Buckhøj var også på pletten, da vores aktuelle gæst på hest London Toast Theatre i lørdags tog hul på sin 40-års-jubilæumssæson med premieren på SHIRLEY VALENTINE. Anmelderen har fundet de 5 stjerner frem og skriver bl.a.:

Vivienne McKee leverer Willy Russell’s skønne tekst med liv, sjæl og humor”

“I Helen Tennisons rene og enkle instruktion rammer Vivienne McKee’s fortolkning af Shirley (…) Det er en fin præstation i en skøn teatertekst (…) Shirley Valentine behøver ikke så meget i det ydre for at funkle. Kærlighed kommer indefra og SHIRLEY VALENTINE er en smuk hyldest til kærligheden til livet

 

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

 

KØB BILLETTER TIL SHIRLEY VALENTINE HER

Søg

SHIRLEY VALENTINE. Gæstespil af London Toast Theatre. Fotograf: Lisbeth HjortVivienne McKee stars as SHIRLEY VALENTINE produced by London Toast Theatre. Fotograf: Thomas Petri