⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ CPHCULTURE: 5 STJERNER TIL SHIRLEY VALENTINE

 In Anmeldelser

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

I lørdags havde vores engelske gæster fra London Toast Theatre jo premiere på monologen SHIRLEY VALENTINE med Vivienne McKee. Det har kastet 5 funklende stjerner af sig hos CPHCulture, hvor anmelder Michael Søby bl.a. skriver:

Hun har aldrig rørt os, som hun gør i SHIRLEY VALENTINE. Der er noget jordnært og hudløst ærligt over præstationen. Som om rollen som den lidt forsømte engelske kvinde, der indser behovet for en forandring i sit liv, kalder på noget sart og fint i Vivienne McKee, som synes at have rod i hendes tid i England. Nu kommer det endelig til sin ret på en dansk scene i en stilfærdig og meget smuk sammenhæng iscenesat af Helen Tennison

Vivienne McKee finder en dyb loyalitet med figuren, som man ikke blot kan spille sig til, men som også må kræve en omfattende livserfaring

Hvor er det lykkeligt, at det netop er i rollen som SHIRLEY VALENTINE, at Vivienne McKee kan fejre sit 40-års jubilæum. Hun har simpelthen aldrig været bedre, – og fire fremkaldelser – een for hvert årti – er ikke for meget

 

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

 

KØB BILLETTER TIL SHIRLEY VALENTINE HER

Søg

SHIRLEY VALENTINE. Gæstespil af London Toast Theatre. Fotograf: Lisbeth HjortVivienne McKee stars as SHIRLEY VALENTINE produced by London Toast Theatre. Fotograf: Thomas Petri