⭐️⭐️⭐️⭐️ MORTEN BUCKHØJ: 4 STJERNER TIL MINE FORÆLDRES TING

 In Anmeldelser

⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Morten Buckhøj var forleden til københavnerpremiere på vores aktuelle gæstespil MINE FORÆLDRES TING og har kvitteret med 4 flotte stjerner:

På imponerende vis får hun med sine myriader af ord skabt billeder for vores øjne. (…) Det er flot gjort at kunne skabe disse billeder og fastholde dem i det helt nøgne rum. Det gør Anja Owes præstation særligt respektindgydende. Teksten er i øvrigt spækket med morbid humor, sørgmuntre betragtninger og spilles med et glimt i øjet. (…) En smuk og ikke mindst genkendelig monolog om at se en epoke i sit liv blive kørt væk til småt brændbart, mens man står tilbage med et konsolspejl, der er for stort til sin lejlighed, et udstoppet hjortekid og en erindring om sine forældres liv, der er forandret

 

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

 

KØB BILLETTER TIL MINE FORÆLDRES TING HER

Søg

Mine forældres ting. Fotograf: Thomas Howalt & Isak OweFrederiksorg Amts Avis 28.03.22