⭐️⭐️⭐️⭐️ MORTEN BUCKHØJ: 4 STJERNER TIL JEG, MALVOLIO

 In Anmeldelser

⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Morten Buckhøj var også til premiere i går og kvitterer med 4 flotte stjerner til vores aktuelle gæstespil JEG, MALVOLIO. Han var endda blandt det særligt udvalgte publikum, som må yde noget undervejs – “undertegnede måtte i aftes korporligt give skuespilleren Michael Moritzen et los i røven midt i forestillingen“, som Buckhøj selv skriver.

Men i Buckhøjs optik “fortjener Moritzen alt andet end et los i rumpetten“:

Michael Moritzen leverer en aldeles overbevisende præstation. (…) Instruktionen er varetaget af Lene Vasegaard, også hun med et langt liv på og bag scenen at trække referencer fra. De to forekommer at være et godt match, og resultatet er en til tider rørende, en meget morsom og en ganske tankevækkende lille forestilling, båret af en virtuos skuespiller, der med overbevisning viser os hvordan den skal skæres”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

 

KØB BILLETTER TIL JEG, MALVOLIO HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDEJEG, MALVOLIO. Michael Moritzen tegnet af Claus Seidel.