⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ CPHCULTURE: 5 STJERNER TIL JEG, MALVOLIO

 In Anmeldelser

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dagen derpå siger vi igen tillykke til vores kære gæst på hest, Michael Moritzen. Der er nemlig tikket 5 af de funklende stjerner ind fra CPHCulture til ham og hans aktuelle forestilling JEG, MALVOLIO:

Michael Moritzen misser ikke en nuance i Lene Vasegaards iscenesættelse, og spørgsmålet er, om han nogensinde har været bedre på en scene end i denne jubilæumsrolle, der markerer 40 flotte år i skuespilkunstens tjeneste. Kun en skuespiller af format og med et helt livs erfaring vil kunne spille rollen som den forpinte og forbitrede Malvolio med så livsklogt et lune. Michael Moritzen kan.

 

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

 

KØB BILLETTER TIL JEG, MALVOLIO HER

Søg

JEG, MALVOLIO 2022 - Michael Moritzen. Fotograf: Bjarne StæhrPinterest Anmeldelse