⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ SCENEBLOG: “DU GLEMMER IKKE BESØGET FORELØBIG”

 In Anmeldelser

Indimellem et væld af andre teaterpremierer efter genåbningen har Casper Koeller fra Sceneblog besøgt Hesten for at se MENS VI VENTER PÅ GODOT. Det har kastet en flot 5-stjernet anmeldelse af sig:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“… Maria Vinterberg har iscenesat den nøgne livsløgn med sin vanlige flair for det usagte og absurde. For den fremragende iscenesættelse fik Vinterberg velfortjent Foreningen Danske Teaterjournalisters pris Teaterkatten i 2020, samt Årets Reumert i 2021, og her i 2022 holder den prisvindende forestilling stadig sit høje niveau. (…) Gentagelsen, eller uvisheden om det oplevede rent faktisk har fundet sted, er et gennemgående træk i den absurde MENS VI VENTER PÅ GODOT, men jeg kan forsikre om, at du som gæst hos Maria Vinterberg på Teatret ved Sorte Hest, ikke glemmer besøget foreløbig.

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

JEG, MALVOLIO 2022 - Michael Moritzen. Fotograf: Bjarne StæhrJEG, MALVOLIO 2022 - Michael Moritzen. Fotograf: Bjarne Stæhr