TEATERCHEF MARIA VINTERBERG: “VI ER GLADE!!! (OG FLADE)”

 In Ikke kategoriseret

Ovenpå nyheden om den nært forestående genåbning har teaterchef Maria Vinterberg igen været i blækhuset under morgenkaffen.

Hun sagde det allerede i går aftes på TV 2 News, og nu bringer vi beskeden videre her:

VI ER GLADE!!!!
Vi må åbne teatrene for publikum på søndag. Næsten alle de udsolgte forestillinger på MENS VI VENTER PÅ GODOT på Teatret ved Sorte Hest får lov til at folde sig ud for vores gæster.
VI ER GLADE!!!!
Vores organisation Dansk Teater med Peter Mark Lundberg i spidsen har kæmpet for, at kulturministeren har fået et lidt mere nuanceret billede af vores arbejdsbetingelser. Der er simpelthen kommet hjælp til teatrene i sidste sekund i form af hjælpepakker, der imødekommer flere af de absurde og sørgelige situationer, der er opstået i kølvandet på restriktionerne.
VI ER GLADE!!!

Undervejs … inden VI BLEV GLADE … har vi været igennem et fuldstændig idiotisk forløb

(…)

Og nu nævner jeg bare lige noget:
VI ER GLADE!!! (Og flade😉)
Men kære Ane Halsboe-Jørgensen, teatrene har brug for at nogen af dine rådgivere ved meget meget meget mere om vores branche og arbejdsbetingelser , så du kan passe bedre på os under en pandemi en anden gang. Måske du vil overveje det?

Jeg håber det. Jeg er generelt håbefuld.”

LÆS HELE INDLÆGGET PÅ FACEBOOK HER

Søg

Nicolas Bro, Mads Wille, Steen Stig Lommer, Kristoffer Helmuth. Foto: Robin Skjoldborg.Kulturlisten. POV International. 15.01.22