TEATRET VED SORTE HEST STØTTER VESTERBRO JULEHJÆLPSKALENDER

 In Ikke kategoriseret

Vores chefhoppe Maria Vinterberg og hendes hund Inger Christensen gemmer sig simpelthen bag dagens låge i Vesterbro Julehjælpskalender.

Julehjælpskalenderen er fyldt med kunstneriske og kulturelle indslag fra udøvende kunstnere og personligheder med tilknytning til Vesterbro. Kalenderen er udgivet af frivilligforeningen Vesterbro Julehjælp, som i mere end 14 år har delt mad, gaver og godter ud til dem, der ellers ikke har råd til at holde jul. Blandt samarbejdspartnerne er Vesterbro Lokaludvalg og det lokale erhvervsliv. Indtægterne fra salget af Vesterbro Julehjælpskalender går ubeskåret til julepakker.

I dag lørdag den 11. december 2022 er det altså som nævnt Hestens teaterchef og hunden Inger, der fortæller noget.

 

Søg

COVID 19COVID 19