LIGHTS ON VESTERBRO: LYSKUNST PÅ FACADEN UD MOD PLATANVEJ

 In Ikke kategoriseret

Under den lokale festival LIGTHS ON VESTERBRO kommer der nyt lys på Teatret ved Sorte Hests facade ud mod Platanvej 31. Det foregår på fredag 3. september kl. 22 lige efter premieren på vores engelsksprogede gæstespil HAPPY DAYS.

Det er billedkunstneren Karen T, der kommer forbi med sit værk SOLHESTEN, som også kunne opleves på Nationalmuseets facade under Copenhagen Light Festival i februar 2021, hvor ovenstående billede stammer fra.

Karen T udtaler selv om sit værk:

“Lysværket SOLHESTEN går i bronzealderens grafiske spor og maler LIVE både Solhest og Den Sorte Hest frem på de røde mursten på Teatret ved Sorte Hest, mens musikken spiller.

Et kunstværk hvor billeder, musik og teaterarkitektur, historie med et lille twist, går op i en højere samlet enhed. SOLHESTEN er et levende kunstværk, der transformeres fra sted til sted efter et kunstnerisk steds- og aktualitetsprincip”

 

 

Søg

HAPPY DAYS af Why Not Theatre Company. Foto: Robin Skjoldborg. Grafiker: Mike TylakSamuel Beckett Pinterest