NYHEDSBREV – JUNI 2021: GODNATHISTORIERNE ER TILBAGE!!!

 In Nyhedsbreve

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET

♫•**🦓•.¸¸📘♫•*🦓*•♫¸¸.•🖤*¨*•📘♫♪**


13. – 22. JUNI 2021

Nu er det altså ikke fordi, det hele skal blive ved med at handle om corona. Det er bare fordi, at den der pinagtige pandemi på positivsiden faktisk har sparket gang i en ny tradition på Teatret ved Sorte Hest:

Da corona-krisen første gang lukkede Danmark ned i foråret 2020, blev vores savn efter det levende teater og det levende publikum nemlig så stort, at vi simpelthen blev nødt til at opfinde en ny slags måde at møde hinanden på.

Sådan opstod GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET – en ny form for udendørs liveoptræden til stor begejstring for hundeluftere og andet godtfolk på aftentur i vores hjørne af Vesterbro og Frederiksberg. Publikum stod på nakken af hinanden (med afstand), og nu er vi helt vildt klar til at genskabe den gode godnatstemning!

Med længselsfulde hilsner og på gensyn
Vesterbrogades mest forventningsfulde arbejdsheste

SE DET FULDE PROGRAM HER

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

 

Kæmpe TAK til Frederiksberg Fonden og Vesterbropuljen, som har støttet GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2021

Søg

Maria Vinterberg, vinder af Årets Reumert for Årets Instruktør 2021. Fotograf: Lasse LagoniLars Mikkelsen. Foto: Robin Skjoldborg