NY MUSIKFORESTILLING FÅR PREMIERE PÅ HESTEN UNDER CPH STAGE

 In Festival

“Der er nu ikke noget, som når musik og teater smelter sammen, og på CPH STAGE kan du være sikker på at blive blæst lydligt omkuld. Festivalens musikforestillinger kommer i alle genrer og afarter – både som prisvindende international opera, hitbaskere og sågar lydløs performance.”

Sådan lyder det fra teaterfestivalen CPH STAGE, som netop har offentliggjort en guide til musikforestillingerne på årets festival. En af dem er TELEFON TIL AFDØDE, som får premiere her på Hesten 4. juni kl. 20.00.

TELEFON TIL AFDØDE er en unik koncertforestilling, der blander musik og beatlyrik og vækker det populære samarbejde mellem den legendariske digter Dan Turèll og den musikalske troldmand Halfdan E til live igen. I stedet for Turéll selv har Halfdan E allieret sig med skuespiller Mads Wille, som giver stemme til de udødelige digte, samt musikerne Søren Siegumfeldt og Lars Terkelsen.

LÆS MERE HER

KØB BILLETTER HER

Søg

PINTEREST