NY SPILLEPERIODE: VIVA LA FRIDA! FLYTTET TIL JUNI 2021

 In Ikke kategoriseret

Siden regeringens pressemøde sent mandag aften har vi glædet os, som de vildeste Heste over udsigten til at genåbne 6. maj 2021!

Desværre betyder den ekstra måneds nedlukning, at gæstespillet VIVA LA FRIDA! ikke kan gennemføres som planlagt 16. april – 1. maj. Heldigvis er det lykkedes os at flytte forestillingen til juni, hvor skuespiller Amira Jasmina er klar til at spille 15 forestillinger på udvalgte datoer og spilletidspunkter i perioden 7.-20. juni 2021.

KØB BILLETTER TIL VIVA LA FRIDA! HER

Alle med billetter til den oprindelige spilleperiode i april 2021 vil blive kontaktet med tilbud om at bytte til nye billetter eller gavekort, få billetterne refunderet eller måske endda støtte teatret. Det vil ske løbende gennem de næste par uger. Vi arbejder på højtryk så alle får besked ASAP. Og så kan vi næsten ikke vente med at åbne dørene for publikum igen!!!

Søg

CORONA VIRUS 2020PINTEREST