NYHEDSBREVE – DECEMBER 2020 ♫•**🦆•.¸¸🎄♫•*🦓*•♫¸¸.•*¨*•🎄♫♪**

 In Nyhedsbreve

SÅ BLEV DET ALLIGEVEL JUL

♫•**🦆•.¸¸🎄♫•*🦓*•♫¸¸.•*¨*•🎄♫♪**

Vi må nok indrømme, at der har været tider, hvor vi har haft rimelig svært ved at tro på, at det her herrens år 2020 nogen sinde ville få en ende. Men nu ser det ud til det – i hvert fald er det gået hen og blevet december. Også her på Hesten, hvor vi hver dag juleglæder os over, at vi fortsat får lov til at holde åbent for vores trofaste publikum, som glad og gerne tager mundbindet på for at gå i teatret. Det er da lige til at komme i vaskeægte julestemning af!!!

Sådan nåede vi at skrive i december måneds nyhedsbrev, inden pressemødet den 7. december 2020 vendte op og ned på situationen. Teatret ved Sorte Hest holder nu igen lukket for publikum til og med 3. januar 2021, og dette knap så juleglade budskab fik sit eget nyhedsbrev dagen efter. Vi håber på forståelse for situationen og ønsker, at alle medborgere kommer gennem perioden på bedste vis.

Vi ønsker jer den allerbedste og mest fredfyldte jul og et nytår af den håbefulde slags. Må 2021 blive fri for corona, men fyldt med frihed, fest og fællesskab – og ikke mindst teater!

Kærlig hilsen alle de vilde juleheste

♫•**🦆•.¸¸🎄♫•*🦓*•♫¸¸.•*¨*•🎄♫♪**

LÆS HELE NYHEDSBREV I HER

LÆS HELE NYHEDSBREV II HER

KØB BILLETTER HER

Søg

CORONA VIRUS 2020