FLERE STEMMER – ROSALINDE MYNSTER M.FL. LÆSER OP AF STÆRK IRANSK POESI

 In Anmeldelser

D. 2. november præsenterer Litteraturselskabet ved Sorte Hest og Teater Tugt en aften med tekster af Irans bedst kendte og mest nyskabende poet Forough Farrokhzad.

Publikum får mulighed for at dykke ned i Forough Farrokhzads poetiske univers og høre et udvalg af digtene blive læst op både på originalsproget farsi ved den iranske skuespiller Mona Beigi og på dansk ved skuespiller Rosalinde Mynster. Digtene væves ind i et musikalsk univers komponeret af musikeren Ghazal, der arbejder i et krydsfelt mellem iransk og vestlig poptradition.

FLERE STEMMER er det første arrangement i en reading-føljeton af teaterkollektivet Teater Tugt. Konceptet består i at bringe flere ikkevestlige tekster og performere ind på de danske scener samt at udfordre reading-formatets udtryk.

LÆS MERE HER

KØB BILLETTER HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDEFOTOGRAF ROBIN SKJOLDBORG