5 STJERNER FRA JYLLANDS-POSTEN TIL MENS VI VENTER PÅ GODOT ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 In Anmeldelser

5 stjerner til MENS VI VENTER PÅ GODOT fra Jyllands-Posten.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Morten Hede skriver b.la.:

“… De absolutte hovedpersoner er naturligvis Estragon og Vladimir, som spilles i et fænomenalt parløb imellem Nicolas Bro og Mads Wille. De flintrer umærkeligt rundt i et enormt følelsesspektrum fra grundangst til lallende optimisme. (…) … fremragende skuespil, der fremkalder nuancerne og humoren i både Becketts udødelige klassiker og Klaus Rifbjergs fine oversættelse fra 1977. Og Maria Vinterberg har dygtigt opdaget og udnyttet mulighederne hos de fire endog meget forskellige skuespillere.” 

ABONNENTER PÅ JYLLANDS-POSTEN.DK
KAN LÆSE HELE ANMELDELSEN HER

ABONNENTER PÅ MORTENHEDE.DK
KAN LÆSE HELE ANMELDELSEN HER

 

Søg

ANMELDELSES-BILLEDE