5 STJERNER FRA ISCENE TIL MENS VI VENTER PÅ GODOT ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 In Anmeldelser

5 stjerner til MENS VI VENTER PÅ GODOT fra scenekunstmediet iSCENE.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmelder Anne Liisberg skriver b.la.:

“Mens vi venter på Godot er endnu et generøst, rablende morsomt og vildt velspillet absurd drama, som Teatret ved Sorte Hest gennem årene er blevet garant for med både ældre og helt nye tekster. Desto mere beskæmmende er det, at teatrets tilskud som lille storbyteater er blevet kraftigt beskåret i den kommunalpolitiske øvelse, der prisværdigt ønskede at få teater ud i flere bydele – dog uden at bevillingerne blev øget. Husets Teater og Teater S/H har ved massivt lobbyarbejde fået 2/3 af det beskårne tilbage. Man kunne ønske, at det samme gjaldt for Teatret ved Sorte Hest, der gør teaterhistorien aktuel og sprællevende.”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

anmeldelser