5 STØVLER FRA DANMARKSBLOGGEN TIL MENS VI VENTER PÅ GODOT 🥾🥾🥾🥾🥾

 In Anmeldelser

5 støvler til MENS VI VENTER PÅ GODOT fra Danmarksbloggen.

🥾🥾🥾🥾🥾

Anmelder Dorte J. Thorsen skriver b.la.:

“… en stjerneopsætning med Nicolas Bro (Esdragon), Mads Wille (Vladimir), Steen Stig Lommer (Pozzo), Kristoffer Helmuth (Lucky) og Drengen (Olga Matthiessen). (…) dels så ligger den største skuespilkunst i at spille, så det virker nemt, og dels så kræver det et enormt talent og kunnen ikke at have andet end hinanden, de samme replikker igen og igen, et fladt gulv, der skal forestille livets landevej og to små ikke-selvmordsegnede-grene at spille op af. Så skal man virkelig kunne walk the line, som det også sker i stykket. For de fem på scenen gør det – og de gør det i mere end 2 ½ time. Dét er eminent.”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDEanmeldelser