NICOLAS BRO ER JULI MÅNEDS SKUESPILLER PÅ TEATERSPOT.DK

 In For-omtaler

Teaterspot.dk skriver bl.a.

Juli måneds skuespiller – Nicolas Bro

“…..Aktuel på scenen i september
Oplev Nicolas Bro på Teatret ved Sorte Hest i efteråret 2020. I dette efterår tager Teatret ved Sorte Hest livtag med én af de helt store teater-klassikere; Samuel Beckett’s “Mens vi venter på Godot”. Teatret ved Sorte Hest skriver følgende om forestillingen: “Det er ikke for de sarteste af sjæle at lade sig forføre af Samuel Beckett, men vover man hovedspringet ind i hans univers af sorteste sort humor, hans rasende indsigt i meningsløshed og vanvittige tilgang til livets absurditeter, så får man chancen for en lille bitte indsigt i sin egen venten på Godot”. Så blev forført af Nicolas Bro og Samuels Becketts univers til efteråret……”

 

LÆS HELE ARTIKLEN HER

KØB BILLETTER HER

Søg

FOTOGRAF ROBIN SKJOLDBORG