NYHEDSBREV – SOMMER 2020 – EN EKSTRA GLAD HILSEN FRA TEATRET

 In Nyhedsbreve

♫♥•🦓*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*♥¨*🦓•♫♪ 

VI FORTSÆTTER MINDST 4 ÅR

♫•♥*🦓¨*•.¸¸♥ ¸¸.♥•*¨🦓*•♫♪

Dette nyhedsbrev er en EKSTRA glad sommerhilsen til alle omkring os, inden vi drager på sommerferie fredag d. 26. juni 2020 kl. 16.00.

Vi er simpelthen ekstra glade i låget, fordi det længe ventede svar fra kommunen vedrørende Teatret ved Sorte Hests fremtid endelig er landet. Vi fik lov til at blive i den ordning, som Kultur- og Fritidsudvalget kalder små storbyteatre. Vi er meget glade og stolte over, at vi atter slap igennem politikernes … nåleøje. Desværre blev vores årlige bevilling beskåret med 500.000 kr., hvilket svarer til 14 % af vores oprindelige bevilling. Her på vores lille teater er det en formue, og vi er selvfølgelig ganske chokerede. Men vi kæmper videre for vores dejlige teaters overlevelse, og glæder os til at se vores dejlige publikum i den nye sæson.

Ovenpå det forsømte forår med den ledeste af den ledeste corona-krise, har vi sprittet og vasket og skuret og renset hele teatret, så det står funklende klar til en ny sæson. Vi lægger hårdt ud med et loppemarked d. 8 & 9. august 2020, og derefter knokler vi løs for at få premiere på forestillingen MENS VI VENTER PÅ GODOT d. 4. september 2020.

Vi glæder os til at ses igen med ny-sprittede hænder, der er klar til klapsalver, når vi allesammen atter har mod på socialt samvær og teaterture. Teatrets kontor åbner igen mandag d. 27. juli 2020 kl. 12.00. Så kan man atter ringe og komme forbi for at hente årskort, billetter og gavekort.

Alt det bedste herfra og hav da lige den allerbedste slags sommer.

Maria Vinterberg
Teaterchef

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

KØB BILLETTER HER

 

Søg

PINTERESTFOTOGRAF ROBIN SKJOLDBORG