GAVE-GODNAT-HISTORIER TIL NABOLAGET OG HUNDELUFTERE

 In For-omtaler

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET

– HELT GRATIS. DET ER EN GAVE.

14.  – 22. MAJ 2020
KL 21.30

OM GAVE-GODNAT-HISTORIER TIL NABOLAGET

Gave-godnat-historie hver aften fra Teatret ved Sorte Hest til vores nabolag:
Hver aften bliver der stillet 10 stole med behørig afstand på vores parkeringsplads. Og hver aften kl 21.30 slår vi portene til vores lille teaterkontor op og hokus pokus har vi skabt en lille magisk scene med kulørte lamper. I ca. 20 minutter vil én eller flere skuespillere og sangere læse en godnathistorie eller synge et par godnatsange i den søde majaften. Således håber vi, at en aftentur på hjørnet af Vesterbro og Frederiksberg pludselig kan blive en beroligende, poetisk slutning på en dag med Corona-krise og bekymring.
Vi overholder alle krav om afstand og afspritning, og man sidder under den åbne himmel med masser af frisk (københavnsk) luft. Vi har købt paraplyer, hvis det regner og plaider hvis det er koldt. Vi brygger varm kaffe og the til lejligheden og der er også små chokolader til søde tænder.
Vi glæder os til at se jer første gang  d.14.maj kl.21.30.

VARIGHED FOR HVER OPTRÆDEN: 15-20 min.

LÆS PROGRAM HER

Søg

CORONA VIRUS 2020Torben Toben