MAJ MÅNEDS NYHEDSBREV ER LANDET MIDT I DET HELE

 In Nyhedsbreve

Melder ! Melder! 

Vi kan glæde os over at vi endelig kan offentliggøre programmet for næste sæson. Og fra den 29. april kan man atter svinge dankortet på teaterbilletter.dk hvor alle vores vilde forestillinger er blevet sat til salg.

KØB BILLETTER TIL VORES FORESTILLINGER HER

Men! Men! Men!

Selvom vi jo stadig holder Corona-lukket, kan intet tage modet fra os.
ALT er oppe i luften og ude i hegnet lige nu.

Vi venter f.eks tålmodigt på et svar fra Københavns fritid- og kulturforvaltning, som er ved at forhandle sig frem til svaret på, om vi får lov til at fortsætte 4 år mere efter 31. december 2020. Sådan er det nemlig hver fjerde år. Vi ryster og bævrer for fremtiden for vores dejlige arbejdsplads og vores publikums yndlingsteater. Så vi går rundt om den varme grød og håber på, at de vil bevillige os en lys fremtid. Vi vil bare så gerne præsentere endnu en fantastisk teatersæson og mange flere vilde år på vores skønne teater.

Derudover kæmper vi sammen med resten af landet og verden mod den vanvittige virus, der har ramt os på tarveligste vis. I skrivende stund ved vi ikke, om vi lige så godt kan gå på sommerferie eller juleferie for den sags skyld. Vi håber, vores allesammens statsminister slipper publikum igennem nåleøjet efter d. 10. maj, for så kan I liiiiige nå at se MINE FORÆLDRES TING inden vi lukker ned for sæson 2019-2020.

Vi håber sådan, at vi alle atter får mod på socialt samvær og teaterture. Vi glæder os til at se en masse mennesker på vores lille teater. Lige nu er her forfærdelig tomt uden jer.

Alt det bedste herfra og på snarligt gensyn
Maria Vinterberg
Teaterchef

HUSK RABATTEN HVIS DU KØBER DINE BILLETTER I MAJ

Du kan læse om de billige billetpriser HER

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

Søg

FOTO: ROBIN SKJOLDBORG GRAFIK: MIKE TYLAKCORONA VIRUS 2020