Gæster på alle etager: Why Not Theater Company er flyttet ind

 In Vores Venner

Imens Kompagniet Persona flittigt arbejder oppe i teatersalen med gæstespillet KATs – Burroughs has left the building, så er vores venner fra Why Not Theater Company flyttet ind i vores foyer. I dag har de nemlig haft prøvestart på gæstespillet DANCE WITH ME, som til februar indtager vores teatersal.

Når Why Not Theatre Company opfører Peter Asmussens stykke fra 1995 bliver det første gang, Asmussen opføres i Danmark siden hans død i 2016. Og det bliver første gang at hans stykke ”Dans med mig” opføres på engelsk. Instruktør Solbjørg Højfeldt og skuespiller Sue Hansen-Styles ønsker med opsætningen at sætte fokus på det basale menneskelige behov for samhørighed i en verden, hvor flere og flere føler sig alene og ensomme.

LÆS MERE OG FIND BILLETTER TIL DANCE WITH ME HER.

Søg

KARIN TRILLE HØY - KOSTUMETEGNINGERKATs. Foto: Sarah Brik Jensen