Smukke ord fra Kulturkapellet til “Det er så det nye”

 In Anmeldelser

KØB BILLETTER TIL FORESTILLINGEN HER!

“Og så må vi ikke glemme viceværten hr. Pind, mesterligt fremstillet af veteranen Lars Knutzon

Kulturkapellet har været forbi Det er så det nye og skriver:

“Pysseren (sikke et navn!) er i Josephine Raahauges ranglede, rytmiske skikkelse, den mest skæve og utilpassede. Hun kan virkelig den absurde komedies timing – hurtige skift mellem nærvær og fravær. Og så har hun kropsrytme. Danser så vi er bjergtaget. For når Pouls og hendes forhold totalt kikser, danser de rytmisk og vildt sammen. Poul, spillet af Morten Holst, er den pæne kedelige dreng, desorienteret og svag. Træmanden, ham med det affable smil, skilning i højre side. Den umodne, ham der husker, at far sagde ”de kloge ord”: Bliv voksen, når du bliver voksen (!). Poul er da også utilfreds med sig selv, vil være en anden. Kald mig Finn, trygler han hende om. Ja, han går til yderligheder og skifter skilningen til venstre side. Og så må vi ikke glemme viveværten hr. Pind, mesterligt fremstillet af veteranen Lars Knutzon (i øvrigt far til stykkets forfatter!). Den kittelklædte nysgerrige herre, der med sine nuttede, depressive buddhister, hele tiden kommer dumpende ind i ægteparrets sfære. Et lille skuespil i sig selv, når han fortæller om verden udenfor, med de ondsindede nevøers jagt på ham, som brilleabe og ikke mindst, når han forærer Pysseren den blå hemmelighedsfyldte æske, der viser sig, at være fyldt med netop, de nuttede, depressive buddhister.”

Vi siger stort tak for de pæne ord. Læs hele anmeldelsen her. 

 

Søg

anmelder