NYHEDSBREV: VELKOMMEN TIL SÆSON 2019-2020 PÅ HESTEN! 🐎💨

 In Nyhedsbreve

VELKOMMEN TIL TEATRET VED SORTE HEST!
VELKOMMEN TIL VORES HUS!
VELKOMMEN TIL SÆSON 2019-2020!

Her på Teatret ved Sorte Hest kæmper vi hver eneste time, dag, måned og år for at sprede det gode budskab, at teatret som kunstart er kommet for at blive. Vi kan slet ikke undværes!

I sæson 2019-2020 har vi valgt at fylde dage og uger og måneder med afdøde og alkoholiserede og øretæveindbydende grovkornede og humørsprængende og feministiske og koldblodige og politiske og krops-angste og aldrende og unge og debuterende og gamle og dramatiske forfattere, der også tør skrive poesi, prosa og ikke mindst dramatik.

Både scenen på første sal og scenen i foyeren vil det myldre med skuespillere, der lægger krop og sjæl til de mange karakterer, der hidtil kun har levet i forfatternes hoveder og vi glæder os til at præsentere bl.a. Professoren, Eleven og Marie, Povl, Pysseren og hr. Pind, en kvindelig og en mandlig feminist, Frida, nogle der taler engelsk, en kvinde og hendes forældres ting og en syngende mand og mange, mange flere for publikum.

Teatrets mange Selskaber indbyder til alverdens arrangementer. Hold godt øje med opslag på vores hjemmeside og Facebook, hvor der løbende offentliggøres nye chancer for oplevelser i vores skønne teater. Det nyåbnede Kunstneriske Selskab, med Marie Scott-Poulsen i spidsen, har allerede huset to udstillinger, og sæson 2019-2020 indledes med en udstilling af scenografen Karin Trille Høys kostumetegninger. Man kan stadig købe stole i Heste-Stoleselskabet og Det Musikalske Selskab får besøg af …nåh, ja …musikalske venner.

Det er i sandhed blevet en dejlig vane for undertegnede at kunne ønske vores dejlige publikum: GOD SÆSON

De allerbedste hilsner fra
Maria Vinterberg
Teaterchef

 

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDEeast is east