SLÅ ØRERNE UD – ‘I NAT KOMMER KRIGEN HJEM’ ER I RADIOEN

 In Anmeldelser, Vores Venner

Find billetter til forestillingen her

Instruktør Christoffer Berdal og dramatiker Joan Rang har været i P1 Kulturen for at tale om den forestilling I NAT KOMMER KRIGEN HJEM – og også lidt om dengang de var rygende uvenner i 48 timer pga noget med diversitet og casting. Lyt med her.

Podcasten Mennesker og Medier på Danmarks Radio‘s P3 forholder sig også til I Nat Kommer Krigen Hjem: “Ytringsfrihed ingen selvfølge: Fire år efter terrorangrebet på det franske satiremagasin Charlie Hebdo forsøger Teatret ved Sorte Hest i København at sætte ord på det, der skete i forestillingen “I Nat Kommer Krigen Hjem”. Om de tanker, skyderiet på redaktionen i Paris satte i gang. Og om det kan lade sig gøre at skrive sig ud af alt det forfærdelige, når et land er i krig?” Lyt med her.

 

 

 

Søg

anmeldelserFOTOGRAF: ROBIN SKJOLDBORG