PÆNE ORD FRA SCENEBLOG TIL ‘I NAT KOMMER KRIGEN HJEM’ 🐎💨

 In Anmeldelser, Nyheder, Vores Venner

★★★★ til I NAT KOMMER KRIGEN HJEM

KØB BILLETTER TIL FORESTILLINGEN HER

 

Casper Koeller fra Sceneblog har været inde og se gæstespillet I NAT KOMMER KRIGEN HJEM og gav i den forbindelse fire flotte stjerner, samt en masse pæne ord med på vejen. Koeller skriver blandt andet:

“Instruktør Christoffer Berdal har med uhyggelig præcision ramt de rådvilde udtryk og følelser hos karaktererne, og lader på intet tidspunkt de to skuepillere i stikken, hverken ved nemme grimasser eller overdrevne fagter, men lader derimod Marie-Lydie Melono Nokouda og Johannes Lilleøre vise præcis den nådesløse ubehjælpsomhed man står med, når man skal tolke og formidle terror. En intelligent spillende Johannes Lilleøre er i Berdals fine instruktion den hvide mand der søger indsigt og forklaring på livet, og Marie-Lydie Melono Nokouda er simpelthen formidabel, når hun fortæller Joan Rang Christensens historie med en insiders kendskab, og en outsiders livsvisdom.”

Læs hele anmeldelsen her

Søg

Anmeldelse