PÆNE ORD FRA SCENEBLOG TIL ‘I NAT KOMMER KRIGEN HJEM’ ??

 In Anmeldelser, Vores Venner

★★★★ til I NAT KOMMER KRIGEN HJEM

KØB BILLETTER TIL FORESTILLINGEN HER

 

Casper Koeller fra Sceneblog har været inde og se gæstespillet I NAT KOMMER KRIGEN HJEM og gav i den forbindelse fire flotte stjerner, samt en masse pæne ord med på vejen. Koeller skriver blandt andet:

“Instruktør Christoffer Berdal har med uhyggelig præcision ramt de rådvilde udtryk og følelser hos karaktererne, og lader på intet tidspunkt de to skuepillere i stikken, hverken ved nemme grimasser eller overdrevne fagter, men lader derimod Marie-Lydie Melono Nokouda og Johannes Lilleøre vise præcis den nådesløse ubehjælpsomhed man står med, når man skal tolke og formidle terror. En intelligent spillende Johannes Lilleøre er i Berdals fine instruktion den hvide mand der søger indsigt og forklaring på livet, og Marie-Lydie Melono Nokouda er simpelthen formidabel, når hun fortæller Joan Rang Christensens historie med en insiders kendskab, og en outsiders livsvisdom.”

Læs hele anmeldelsen her

Søg

AnmeldelseI NAT KOMMER KRIGEN HJEM