Pressemeddelelse: Billetter til børn og unge bliver op til 47 % dyrere

 In Pressemeddelser

“Kulturminister Mette Bock har lanceret sit udspil til en reform af scenekunstområdet. Der er milde gaver til 4 udvalgte teatre i reformen, men pengene til de få udvalgte tages fra det tilskud, som især bruges til at gøre billetter til børn og unge billigere. Bare på Storkøbenhavns små og mellemstore teatre rammes over 200.000 børn og unge af prisstigninger på op til 47 %”

Scenit har i fællesskab med Teatret ved Sorte Hest og 65 storkøbenhavnske teatre skrevet en pressemeddelelse, som udtrykker den fælles bekymring over Kulturminister Mette Bocks scenekunst-reform-udspil. Teateroplevelser til børn og unge er vigtige og derfor støtter vi selvfølgelig op om sagen.

Berlingske har i den forbindelse skrevet artiklen “Teatre: Ministerforslag vil begrænse børns mulighed for at komme i teatret” som kan læses her.

Find pressemeddelelsen her.

Søg

KUSSESUMPENFLASHDANCE