SÅ ER DER NYHEDSBREV FOR MARTS KLAR FRA TRYKKEN

 In Nyhedsbreve

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

Melder! Melder!
♫♦️•*¨*•.¸¸♣️ ¸¸.•*¨♠️*•♫♪? ♫♦️•*¨*•.¸¸♣️ ¸¸.•*¨♠️*•♫♪

Det er helt officielt en forårsdag i dag, og solen er med på ideen, så humøret er højt på Hesten.

I går sagde vi farvel til en skattet kommunikations-medarbejder, Jacobe Orry,  men vi er ikke i hængemulehjørnet, for hun vender nemlig allerede retur i gemakkerne, når hun skal instruere Kussesumpen, der har premiere d.20 marts. Gudskelov! For vi savner hende allerede.

I det hele taget har vi alle mulige grunde til at være i det høje slags humør, for der er dalet den allerfineste slags stjerneregn over vores engelske gæster fra forestillingen Mairead, og hvis man vil nå at se den anmelderroste forestilling, så er det allersidste chance fra nu og til og med d. 9. marts 2019.

Og så er det faktisk allerede på mandag d. 4. marts, at vores gæster fra Johns Teater starter prøver på I Nat kommer Krigen Hjem. Vi er SÅ spændte på historien om attentatet på Charlie Hebdo i Paris i 2015, og vi kan godt anbefale, at man holder øje med opdateringerne på de sociale medier op til premieren i april.

Der er som altid dømt fuld fart på aktiviteter og arrangementer i vores skønne hus. Så kom da lige forbi og nyd et par forestillinger og måske endda en enkelt Pastis med isklump i vores Bar Belle Epoque. Marts er godt for teaterøjnene.

De allerbedste hilsner fra
Maria Vinterberg
teaterchef
♫♦️•*¨*•.¸¸♣️ ¸¸.•*¨♠️*•♫♪? ♫♦️•*¨*•.¸¸♣️ ¸¸.•*¨♠️*•♫♪

 

 

Søg

KUSSESUMPEN