5x FUNKLENDE ⭐⭐⭐⭐⭐ FRA SCENEKANTEN TIL MAIREAD

 In Anmeldelser

MAIREAD FÅR 5 STJERNER FRA SCENEKANTEN

Kira Bach Petersen fra Scenekanten skriver følgende om Mairead:

“Vi oplever dejlig meget dybde fra samtlige fire karakterer og ser dem bryde ned en efter en. Fysisk og psykisk er vi sammen med dem, om vi har stået i deres eksakte situation eller ej. Med Tanja Mastilos velskrevede tekst, Nina Larissa Bassetts instruktion samt formidabel udførelse fra skuespillernes side går Mairead op i en højere enhed. Timing og præcision gør stykket ekstremt ægte og overbevisende, som kun virkelig god scenekunst kan. At der samtidig leges med forskellige genre og vi får en balancegang mellem mystery, spænding og comedy er kun et ekstra plus.”

 

LÆS MERE HER

BILLETTER KØBES HER

Søg

MAIREAD 2019anmeldelser