INTERVIEW MED INA-MIRIAM ROSENBAUM OG RHEA LEMAN – WE-FRB

 In For-omtaler, Vores Venner

Anders Reinholdt Jonssen fra We FRB har interviewet Ina-Miriam Rosenbaum og Rhea Leman, der står bag forestillingen HITLER ON THE ROOF.

”Da vi tilbage for syv år siden lavede forestillingen for første gang, skuede vi bagud i tiden mod holocaust. I dag kigger jeg ind i nutiden. Alting er blevet meget mere alvorligt siden. Vi taler om aktuelle emner som propaganda, fake news, Trump og vores egne politikere. Det er skræmmende”, fortæller 58-årige Ina-Miriam Rosenbaum.”

”Jeg har lige været i USA. Folk er bange. Folk er virkelig bange. De er bange for demokratiet. Hvad er det, der kan ske? Når vi anskuer forestillingen, kan vi ikke længere bare sige, det er fortid. Det er en del af nutiden. Vi må ikke falde i søvn, vi skal gøre noget”, siger instruktør og manuskriptforfatter Rhea Leman med en alvorlig mine.

LÆS HELE INTERVIEWET HER 

Søg