“OMSTIGNING TIL PARADIS” INTRODUCERES AF SØREN FRELLESEN ?

 In For-omtaler, Selskaberne

PÅ SØNDAG D. 6. MAJ VISER VI “OMSTIGNING TIL PARADIS” OG TIL AT INTRODUCERE DEN FÅR VI BESØG AF INSTRUKTØR OG MANUSKRIPTFORFATTER  SØREN FRELLESEN!  

Søren Frellesen kan man vel roligt fristes til at præsentere som en af Danmarks mest alvidende manuskriptforfattere og filminstruktører. Han ved simpelthen så piv-meget om så mange film-ting, at vi nogengange kan få helt stress bare ved tanken om, hvad den hjerne indeholder af informationer.

Måske du har set ham i Go’ Aften/ Go’ Morgen Danmark-studiet under Oscar-uddelingen, hvor han kloger sig på både de film, som nomineret, men sgu også på alle mulige andre ting. Og så har du måske for nyligt set TV2 Charlie-serien MERCUR som han var manuskriptforfatter til. 

LÆS MERE OM SØREN FRELLESEN HER

KØB BILLETTER HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDEMAJ NYHEDSBREV