POINT OF VIEW INTERNATIONAL HAR VÆRET INDE OG SE THE ART OF FALLING

 In Anmeldelser

Steen Blendstrup fra POV Internation har været et smut forbi Hesten og se THE ART OF FALLING

 

” Det gør ikke dette absurde kammerspil mindre interessant, at det har rod i virkeligheden. Nogle optrin er skolebogseksempler på dysfunktionelle familierelationer – nærmest af mytologiske proportioner. Andre forvandles af de bidende onde replikker til stor komik.

I sidste ende er det selvfølgelig en tragedie. Men det er vel at mærke en tragedie, som hovedpersonerne ikke anerkender. Hverken elregninger eller sundhedsmyndighedernes påbud har nogen plads i deres verden. Det kan godt være de lever i Helvede, men de gør det på deres egne præmisser – de er stjerner i deres egne liv.”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

KØB BILLETTER HER

Søg

PINTEREST