CPH STAGE ER OVER OS – ELLER LIGE OM LIDT ER DEN IHVERTFALD

 In Festival

Hvad sker der på Teatret ved Sorte Hest under CPH Stage?  

FELT – “FELT spiller fuldt improviserede teaterforestillinger med et sammenhængende dramaturgisk forløb. Der er intet tekstforlæg, ingen givne karakterer, ingen kulisser, kostumer eller rekvisitter. Skuespillerne har kun de energier og følelser, der er tilstede her og nu, samt to stole på scenen. Skuespillerne fletter frit dialog, naturalisme og poetiske, fortællende monologer til et sammenhængende udtryk, der portrætterer eksistentielle livstemaer.” FELT spiller 1.-3. juni 2018

KØB BILLETTER HER

KUSSESUMPEN – “I august 2017 spillede Kussesumpen for fulde sale og roserne haglede ned over dem, Politiken skrev bl.a. ”De er smasksmækre og i stødet til at bryde kvindetabuer”. Med udgangspunkt i den succesfulde blog af samme navn byder Kussesumpen endnu en gang velkommen indenfor i et univers af enorm kærlighed til både kvinder og mænd, bramfri selvironi og undren over det herskende og altoverskyggende kvindeideal. KUSSESUMPEN spiller fra 4.-9. juni 2018

KØB BILLETTER HER

MR. TESLA PLAYED – “MR. TESLA PLAYED er en universal fortælling om en mands fascinerende drivkraft, opfindsomhed og trang til at skabe. Det er en historie om viljestyrke, opofrelse, hårdt arbejde og principfasthed. Samtidig er det fortællingen om den ensomhed og isolation et opfindsomt sind kan blive mødt af, når der drømmes på en skala, som er al for stor og ustruktureret til sin tid.” MR. TESLA PLAYED spiller fra 6.-9. juni 2018

KØB BILLETTER HER

Og så har du faktisk også mulighed for at se de sidste par forestillinger med HITLER ON THE ROOF

KØB BILLETTER HER

Søg

THE ART OF FALLING