ISCENE HAR SKREVET OM FELT – IMPRO FOR SJOV OG ALVOR !

 In For-omtaler

IMPRO-TEATER – FOR SJOV OG ALVOR

Lotte Gellert har skrevet om vores nuværende gæster i huset, FELT der lige nu laver syv unikke og nyskabte forestillingen her på Hesten i marts. Ingen aften ligner den forgående og alt kan ske. 

“Et tilfældigt men sammenhængende drama. Improviserende teaterforestillinger kan tage et utal af former, men hos FELT, der lige nu er aktuel på Teatret ved Sorte Hest, får publikum et sammenhængende dramaturgisk forløb, der opstår uden aftalte temaer eller input fra publikum. “

LÆS HELE ARTIKLEN OG SE DEN LILLE VIDEO HER

 

KØB BILLETTER TIL FELT HER 

Søg

Lis Kasper Bang (Charlotte Munck), Lasse Wind (Cyron Melville), Magnus Ragnvid (Laura Bach), Flemming Leitorp (Laura Drasbæk), Sebastian Jessen (Sebastian Jessen), Tom Lindboe (Johannes Nymark).MARIENBORG NEJ TAK!, FOTOGRAF: LARS GRUNWALD