⭐⭐⭐⭐ 4 STJERNER FRA OUT AND ABOUT TIL TORBEN TOBENS SAMLING

 In Anmeldelser

“…Line Knutzons absurde komedie er mere aktuel nu, end da den første gang blev opført i år 2000.….

skriver bl.a.:
“….Absurditeterne har instruktøren, Maria Vinterberg, kastet sig over med sin sikre sans for personinstruktion. Hun lægger gerne arm med sit materiale og får det bedste ud af sine skuespillere. Og nu vi er ved dem, så er det forfriskende at opleve tre unge og talentfulde skuespillere (alle skuespillerbørn) boltre sig i denne tekst. Det lover godt for fremtidens teater og film. De står overfor den garvede rotte, Paw Henriksen, der fortiden synes at have fået et velfortjent comeback. Dejligt at se hans skæve smil i nye folder…...”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

KØB BILLETTER TIL TORBEN TOBEN HER

Søg

PINTERESTFOTO: ROBIN SKJOLDBORG