PAW HENRIKSEN HAR VÆRET EN TUR INDE I RADIOEN I DAG – P4 DIVA & DARIO

 In For-omtaler

Paw i Diva & Dario.

De københavnske tage bliver lige nu besøgt af vinteren og skifter til hvide klær  – Og derfor er det godt at være inde i radioen, hvor der er hyggeligt og varmt. PAW HENRIKSEN har begivet sig derind på denne lørdag eftermiddag, et par timer før han skal på de skrå brædder og give den gas som titelrollen i TORBEN TOBEN

Hør lidt om hvorfor Torben æder hele verden, det starter med en bid af en fyrs finger og så pludselig har han spist hele Afrika – Det passer faktisk en af de andre gæster i radioen, Katinka, ganske glimrende. For hendes skyld ville det være helt fint at æde Afrika på grund af varmen og de tvivlsomme dyr. Men hvor bliver verden egentlig af – lever den videre et andet sted? Og hvordan gør man det spiseligt for et publikum, æder de alt? – Lyt med herunder, og ellers må I jo komme og finde ud af det hele her på Hesten.

HØR PROGRAMMET HER

 

 

KØB BILLETTER TIL TORBEN TOBEN HER

Søg

PINTERESTPINTEREST