⭐⭐⭐⭐⭐ 5 STORE STJERNER FRA SCENEKANTEN TIL TORBEN TOBEN

 In Anmeldelser

“DET DYGTIGE CAST ER BETAGENDE OG ELSKELIGE. HVER OG EN.”

“Denne Torben, der med sine to ben er fuldstændig lige så almindelig som du og jeg, spilles helt formidabelt af Paw Henriksen. Med et nærmest skræmmende rart og forpint ansigt samtidig. Franz, det store brokkehoved særligt når tingene ikke går som han vil, spilles med overbevisning af Kristoffer Helmuth. Begge formår de at levere en sådan præstation, at vi inderligt kan mærke deres varme venskab helt ind i hjertet.”

“Støvelbæk har godt fat i Povls kejtethed samt hans naive tilgang til verden, og fremstår knivskarp i sin rolle. Brygmann spiller den forvirrede Agga med det blanke ansigt og til tider kloge og viljestærke unge kvinde med en fantastisk charme og lune.”

⭐⭐⭐⭐⭐ – Lea Nelhorf, Scenekanten

 

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

KØB BILLETTER TIL TORBEN TOBEN HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDEANMELDELSES-BILELDE