HELMUTH, BRYGMANN OG STØVELBÆK I POLITIKEN

 In For-omtaler

“Livet som skuespillerbarn kan være lig med et liv i skyggen”

Skriver Politiken, men: “men i aften træder Karoline Brygmann, Kristoffer Helmuth og Lue Dittmann Støvelbæk selv ud i projektørerne, når Line Knutzons ’Torben Toben’ har repremiere på Teatret ved Sorte Hest.

Kristoffer Helmuth er som snydt ud af næsen på sin far. Stemmens lyse hæshed rammer heller ikke langt forbi, når den unge skuespiller fremsiger sine replikker på den lille teaterscene på Vesterbro. Energien derimod kan spores helt tilbage til farfaderen og oldefaderen. Den er høj og ekspressiv med en meleret undertone af lu- ne og noget sitrende farligt.

 

LÆS HELE OMTALEN HER

KØB BILLETTER TIL TORBEN TOBEN HER

Søg

FOTOGRAF: ROBIN SKJOLDBORGFOTOGRAF ROBIN SKJOLDBORG