VESTERBROBLADET: EN FORESTILLING OM ANKER OG INGSE

 In For-omtaler

»DER FINDES INGEN INGSE UDEN ANKER« 

»Samtidig med, at jeg gerne ville fortælle historien om Ingse og Anker, havde jeg det sådan, at det også var nødt til at være en forestilling, der siger noget om i dag. Vi skal også tage fat i vores samtid og tage nogle af de problemer op, som vi går og roder med. Efter at have gået og muset med det gennem lang tid, nåede jeg frem til, at vi måtte have en dygtig dramatiker på, hvis Sydhavn Teaters første nyskrevne forestilling skulle nå den højde, jeg ønskede.«

Fortæller instruktør Mille Maria Dalsgaard blandt andet til Vesterbrobladets journalist Benedicte Lorenzen.

 

 LÆS HELE INTERVIEWET HER

KØB BILLETTER TIL MARIENBORG – NEJ TAK! HER

Søg

MARIENBORG NEJ TAK!, FOTOGRAF: LARS GRUNWALDANMELDELSES-BILLEDE