SHE’S A SHOW i LITTERATURSELSKABET VED SORTE HEST 12.NOVEMBER.2017

 In Selskaberne

SHE’S A SHOW er en poesi- og musikduo aka digteren Mette Moestrup og musikeren Miriam Karpantschof.  Sammen med digitial designer Hanna Bergman har duoen skabt et feministisk audiovisuelt space på nettet, hvor musik, ord og videoer spiller sammen. Videoerne er skabt af en række kvindelige visuelle kunstnere fra Norden.

Der er tale om en lille verdenspremiereTeatret ved Sorte Hest, for livearrangementet markerer simpelthen åbningen af denne digitale platform. KOM OG FEJR ÅBNINGEN MED OS!

SHE’S A SHOW begynder med en kort performance. Så præsenterer de visuelle kunstnere deres videoer, som bliver vist i teatrets black boks. De visuelle kunstnere er: Ivalo Frank, Miriam Haile, Sasha Huber, Anja Høvik Strømsted & Jasmin Hurst, Anna Roy Winder og Helene Nymann

SHE’S A SHOW-duoen og designer Hanna Bergman vil fortælle om processen og vise rundt i det digitale space. SHE’S A SHOW er et radikalt normkreativt space, som arbejder med feministisk æstetik, women in technology, hvidhedskritik, queering (af magtrum m.m.) og drømme og kollektivitet.

Arrangementet vil foregå på dansk, svensk, og mest engelsk/

Søg

FOTOGRAF ROBIN SKJOLDBORGPINTEREST