5 STJERNER FRA MAGASINET KBH TIL ENETIME ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 In Anmeldelser

5 Stjerner til Enetime af Eugene Ionesco fra Bettina Nielsen og MAGASINET KBH

∗ ∗ ∗ ∗ ∗

Bettina Nielsen skriver b.la.:

“…..Som skuespillertrioen Mads Wille, Rosalinde Mynster og Sarah Boberg, der udnytter hver en detalje i absurditeten uden at skeje unødigt ud. Ganske enkelt mesterligt, særligt af Wille, hvis groteske glosestrøm er lynende velturnet.
Dermed er Maria Vinterbergs opsætning af ’Enetime’ et nærmest perfekt eksempel på absurd teater – skræmmende strikt, fabelagtigt fascinerende og med skør, sort humor. Store spørgsmål der ikke besvares, og helt i Ionescos ånd ingen begyndelse eller slutning, men en lammende følelse af at livet kører i loop..….”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

KØB BILLETTER TIL ENETIME HER

 

Søg

ANMELDELSES-BILLEDEFOTOGRAF ROBIN SKJOLDBORG